Ladbrokes Kampanjkod

BonustypErbjudande
Välkomstbonus: 100 % upp till 1 000 kr
Andra bonusar:Pengarna tillbaka på kombispel
Minsta insättning: 50 kr
Ladbrokes bonuskod: MAXSPORT

Det är dags att presentera en riktig gigant på spelbolagsmarknaden. Ladbrokes drog igång redan år 1886 och har alltså mer än 100 år på nacken. Tidigare hade företaget enbart spelbutiker, men i takt med att utvecklingen har gått framåt har man även gjort sig riktigt stora på nätet. Man har dock fortfarande kvar över 2 500 spelbutiker runt om i Europa, främst i Irland och Belgien. Förutom oddsspel så tillhandahåller Ladbrokes även poker och casino.
När du surfar in på Ladbrokes hemsida så kommer du att mötas av en röd-vit sajt som erbjuder det mesta inom sport och spel. Tack vare de lättnavigerade menyerna så kan du enkelt bläddra runt bland tusentals olika odds på sporter från hela världen. De populäraste sporterna att spela på hos Ladbrokes är fotboll, tennis, ishockey, basket och galopp. Dessa utgör dock långt ifrån hela utbudet. På hemsidan finner du nämligen allt ifrån snooker, rugby och MMA, till volleyboll, speedway och politik.
Genom Ladbrokes sektion för liveodds så kan du lägga dina spel mitt under pågående match. Detta är för dig som har is i magen och kan lägga ditt bet när oddsen är som bäst! Under livespel kan du dessutom följa med i matcherna minut för minut. Här kan du exempelvis se vem som har haft flest anfall, skott på mål, hörnor och varningar. Några populära spel att lägga är slutresultat, över/underspel samt nästa lag att göra mål.
Ladbrokes erbjuder även en streamingtjänst som gör att du kan se matcher och event i direktsändning, antingen via din dator, mobiltelefon eller surfplatta.
Förutom allt detta så får du dessutom en fantastisk välkomstbonus på 100 % upp till 1 000 kr när du använder vår Ladbrokes kampanjkod MAXSPORT. Läs vår recension nedan och få mer inblick i vad världens största spelbolag har att erbjuda!

Hämta hem 100 % upp till 1 000 kr nu!

Ladbrokes kampanjkod 2018

Världens största och mäktigaste spelbolag har ännu en gång valt att slå på stora trumman! Den här gången belönar man sina nya kunder ordentligt med en fantastisk välkomstbonus. Välkomsterbjudandet ger dig en chans att spela gratis och kamma hem vinster utan något omsättningskrav, samtidigt som minsta insättningen är rekordlåga 50 kr!

Upp till 1 000 kr i bonusspel
När du gör din första insättning hos Ladbrokes på minst 50 kr så får du ett bonusspel värt samma summa på. Detta gör alltså att du får en dubbelchans till att vinna på din första insättning. Bonusspelet kan användas på valfritt sportspel med ett minimiodds på 2.00. Om du vinner på bonusspelet så tas bonusbeloppet tillbaka, men vinsterna är dina att behålla och göra vad du vill med!
Låt oss ta ett exempel. Du sätter in 500 kr hos Ladbrokes och får ett bonusspel till ett värde av 500 kr. Du lägger ett singelspel på ditt favoritlag på hela beloppet och kammar hem vinsten! Du har nu fått ett gratis bonusspel på 500 kr att lägga inom en vecka. Du använder ditt bonusspel på matchen mellan Sverige och Danmark. Eftersom Zlatan har slutat i landslaget, samt att Danmark är i storform, så är oddsen på att Sverige skall vinna 3.00. Efter en stark insats så går dock Sverige tillslut hem med segern. Detta innebär att ditt spel har gått hem. Du har vunnit 500 * 3 = 1 500 kr. Eftersom du inte får behålla bonusbeloppet så kommer ditt konto alltså krediteras med 1 000 kr.
Följande regler gäller för Ladbrokes välkomstbonus:

  • Bonuskod måste fyllas i
  • Bonusspelet måste användas inom sju dagar
  • Minsta odds för att bonusspelet skall räknas är 2.00
  • För att få bonusen måste du lägga ett singelspel på minst 50 kr
  • Bonusspelet går att använda på alla sporter
  • Bonusspelet gäller inte för insättningar gjorde med Skrill/Moneybookers eller Neteller
  • Bonusspelet kan inte delas upp
  • Endast en bonus är tillåten per person, hushåll, mailadress, kort eller IP-adress

Välkomstbonusen hos Ladbrokes skiljer sig från det du eventuellt är van vid att få hos andra spelbolag. Många andra bookmakers ger nämligen ut en bonus på första insättningen istället för på första lagda spel. Det finns både för- och nackdelar med detta. Fördelarna med att få en bonus på första insättningen är att du får använda bonusen längre och dela upp den på flera olika spel. Nackdelen är att du måste omsätta bonusen ett antal gånger innan du kan göra ett uttag, medan du hos Ladbrokes kan göra precis vad du vill med dina eventuella vinster efter att spelet är avslutat.
För att hämta hem din välkomstbonus så är det viktigt att du anger vår Ladbrokes kampanjkod i samband med registrering. Detta gör både att du kvalificerar dig för bonusen, samt att du försäkrar dig att bli belönad med de bästa erbjudandena även i framtiden.

Hämta din bonus nu!

Andra erbjudanden

Efter att du använt din Ladbrokes bonuskod och hämtat hem din första bonus på 100 % upp till 1 000 kr så finns det en rad andra erbjudanden att ta del av!
Som medlem hos Ladbrokes så kan du när som helst få ett rykande hett erbjudande skickat till dig. Detta kan vara allt ifrån insättningsbonusar, gratisspel och förhöjda odds, till kampanjer för kombispel eller pengarna tillbaka på utvalda matcher. Nedan har vi listat några av Ladbrokes bonusar som finns tillgängliga just nu.

Pengarna tillbaka på kombispel
Gillar du att spela på flera matcher samtidigt? Kolla då in det här erbjudandet som du kan få med vår Labrokes kampanjkod MAXSPORT!
Ladbrokes vet hur frustrerande det är när dina kombispel är irriterande nära att gå hem. Därför får du nu plåster på såren om en av dina matcher i ett kombispel inte skulle gå in. Bonusen fungerar på följande sätt:
Lägg ett kombispel på minst fem matcher på klassiska 1X2. Om spelet går in, grattis! Om däremot en av en av matcherna inte skulle gå in så får du pengarna tillbaka i form av ett bonusspel till ett maxvärde av 250 kr. Erbjudandet gäller för en rad olika fotbollsligor såsom Allsvenskan, Premier League, Serie A, Champions League, Europa League med mera.

Dagens oddsboost
Vill du få ut större vinster på dina spel? Ladbrokes erbjuder dagligen matcher och event med förhöjt odds på olika typer av spel, vilket betyder extra klirr i kassan om dina satsningar skulle gå hem!

Redigera kombispel
Ångrar du ofta dina spel efter att du har lagt dem? Ingen fara! Med Ladbrokes nya funktion ”Redigera mitt kombispel” så kan du ta bort bets från ett aktivt kombispel på fotboll. Detta är perfekt om någonting skulle ske precis innan matchstart som förändrar förutsättningarna för ditt spel. Dina andra valda spel kommer i detta fall att bilda en ny kupong. Funktionen för kombispel finns tillgänglig i såväl dator som mobil och surfplatta.
För att maximera dina bonuserbjudanden och kampanjer, kom ihåg att ange vår Ladbrokes kampanjkod MAXSPORT i samband med att du registrera dig!

Registrering hos Ladbrokes

Att skapa ett nytt konto hos Ladbrokes går både smidigt och enkelt. Allt du behöver göra är att surfa in på Ladbrokes hemsida och trycka på knappen ”Gå med nu”, som du hittar uppe i det högra hörnet. Du kommer därefter att få upp ett popupfönster där du ombeds fylla i dina personuppgifter såsom fullt namn, födelsedatum, telefonnummer och adress. Du får även bestämma vilket användarnamn som du vill ha, vilken spelvaluta som du vill använda, samt vad dina spelgränser skall vara.
Längst ned på den högra sidan av registreringen så hittar du ett fält där du kan ange en Ladbrokes kampanjkod. Var noga med att här skriva in vår unika Ladbrokes bonuskod MAXSPORT för att hämta hem din välkomstbonus och ta emot framtida erbjudanden hos spelbolaget.
När du har slutfört registreringen så är det bara att klicka dig vidare till kassamenyn och göra din första insättning. Efter att du har lagt ditt första spel på minst 50 kr så kommer du att få ditt gratisspel på samma belopp.

Om Ladbrokes

Ladbrokes är inte bara världens största bookmaker, man är även ett av de äldsta spelbolagen på marknaden. Historien går enda tillbaka till år 1886 då företaget startade. Under det senaste decenniet har miljontals spelare tagit del av allt som Ladbrokes har att erbjuda, både på nätet och i de över 2 500 spelbutiker som finns runt om i Europa. I dagsläget har företaget över 14 000 anställda och omsätter miljardbelopp varje år.
Förutom sina stora framgångar i Storbritannien, Belgien, Irland och Tyskland så har Ladbrokes satsat hårt på att marknadsföra sig i Norden, där man bland annat köpte upp partnern Sponsio år 2007.
Ladbrokes huvudkontor ligger i Gibraltar där man även innehar sin spellicens.

Spelutbud hos Ladbrokes

Att världens största bookmaker erbjuder ett enormt spelutbud säger sig självt. Trots detta så har man lyckats hålla sajten väldigt användarvänlig och lättnavigerad, vilket gör att du enkelt kan bläddra dig igenom de olika spelmenyerna. När du surfar in på Ladbrokes hemsida så kommer du att se de populäraste sporterna i toppmenyn. Dessa inkluderar fotboll, tennis, ishockey, basket och galopp.
I den populäraste kategorin, fotboll, så hittar du ligor, cuper och matcher från alla världens hörn. Bland de populäraste hittar vi världsserier såsom italienska Serie A, tyska Bundesliga, spanska La Liga och givetvis engelska Premier League, samt de stora cuperna som UEFA Champions League och Europa League. Om du vill kika in de mindre kända ligorna så trycker du på knappen ”Fler” längst till höger. Du får då upp en mängd olika serier och turneringar från exempelvis Skottland, Australien, Belgien, Israel och Mexiko. Om du hellre vill spela på landslag så hittar du kategorier för kval till VM/EM samt landskamper.
Förutom sporterna ovan nämnda så finner du en rad andra intressanta spelkategorier såsom motorsport, rugby, snooker, speedway och volleyboll. Om du föredrar kampsport så har Ladbrokes även spel inom MMA. Ifall du har tröttnat på att spela på sport (om det är möjligt) så kan du variera ditt spelande med att lägga bets på exempelvis presidentval, vem som kommer att få priser på Oscarsgalan eller vem som blir nästa Big Brother-vinnare.
Kort och gott; Ladbrokes tillhandahåller allt som du någonsin kommer att behöva, oavsett vilka typer av spelpreferenser du har.

Ladbrokes Liveodds

Vill du uppleva den allra hetaste spelunderhållningen och följa matcher i realtid? Kolla då in menyn för Labrokes liveodds! Du hittar spelen under menyknappen ”Liveodds & Streaming” längst till vänster på hemsidan. Att lägga liveodds kan vara fördelaktigt eftersom du kan oddsen förändrar sig under matchens gång. Om du är riktigt taktisk kan du alltså lägga dina spel när oddsen är som allra högst. De vanligaste typerna av livespel är klassiska 1X2-bets, slutresultat, över/underspel och totalt antal gjorda mål.
Ladbrokes livespel tillåter dig även att stänga dina spel mitt under pågående match. Detta kan vara bra av två anledningar; Antingen om du känner dig nöjd med den utbetalningen som ditt spel ger, eller om du tror att dit spel inte kommer att gå in och du vill minimera dina förluster.
Under livespelssektionen så kan du välja mellan en rad olika sporter såsom fotboll, ishockey, basket och volleyboll. Genom att klicka på önskad match så får du även upp exakt grafik och data över vad som sker i matchen. Du kan exempelvis se vem som har fått varningar, vem som har haft flest avslut på mål och vem som har bollinnehavet. Du kan dessutom välja att se matchen i en 3D-vy, vilket gör att du i direktsändning, sekund för sekund, kan följa precis vad som händer på planen.
Om du inte skulle befinna dig nära en dator när din match spelas, bara lugn! Genom Ladbrokes mobil kan du lägga livespel och följa ditt lag direkt i mobiltelefonen eller surfplattan. Allt du behöver göra är att surfa in på Ladbrokes hemsida via din webbläsare, eller ladda ned appen.
Din välkomstbonus, som du får med vår Ladbrokes kampanjkod MAXSPORT, kan givetvis även användas för att lägga livespel!

Ladbrokes livestreaming

Under samma kategori som livespel kan du även hitta funktionen för Ladbrokes livestreaming. Genom livestreamingen kan du följa utvalda matcher/evenemang i direktsändning. Perfekt för dig som inte TV-kanalen eller Play-tjänsten där matchen/eventet visat och inte heller har möjlighet att vara på plats.
Du kommer in på Ladbrokes streaming genom att klicka in dig under önskad kategori under menyn ”Liveodds & streaming” på Ladbrokes hemsida. Tryck sedan på den lilla skärmen uppe i vänster hörn för att se alla kommande event som visas.
Genom Ladbrokes mobil kan du dessutom se utvalda matcher direkt i din mobiltelefon eller surfplatta, vilket gör att du alltid har den allra bästa underhållningen nära till hands, även när du inte befinner dig vid din dator.

Ladbrokes mobil

Att Ladbrokes har en välfungerande och smidig mobilversion av sin hemsida är väl känt. Ladbrokes mobil är framtaget med den allra senaste tekniken vilket gör den kompatibel med alla typer av smarttelefoner och surfplattor. Att komma igång och spela i mobilen är lätt som en plätt; öppna din webbläsare, surfa in på Ladbrokes hemsida och kör igång! Alternativt kan du ladda ner Ladbrokes app som finns tillgänglig både på App Store och Android Market.
Genom Ladbrokes mobil kan du ta del av i princip allting som finns tillgängligt på den ”vanliga” hemsidan. Exempelvis kan du lägga kuponger, följa matcher i realtid, använda Ladbrokes streamingtjänst och spela på livespel.
Du kan såklart även använda ditt bonusspel, som du får genom vår Ladbrokes kampanjkod MAXSPORT, i mobilen.

Ladbrokes kundtjänst

Ett gigantiskt spelbolag kräver givetvis även en högklassig kundtjänst.
Om du skulle ha frågor eller funderingar hos Ladbrokes så är vårt första tips att titta igenom FAQ-sektionen som finns tillgänglig på sajten. Du hittar den genom att klicka på frågetecknet längst uppe i höger hörn. Här får du sedan välja vilken kategori som du fråga hamnar under. FAQ-databasen hos Ladbrokes är fylld med svar på frågor om allt från ansvarsfullt spelande och betalningsmetoder till användarnamn och verifiering av spelkonto.
Skulle du inte hitta svar på fråga i databasen, eller om du vill prata med någon kundtjänstmedarbetare, så kan du givetvis kontakta supporten. Du hittar den under telefonknappen, precis bredvid FAQ-sektionen.
Kundtjänsten hos Ladbrokes står redo till ditt förfogande 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, 365 dagar om året. Det enklaste alternativet är att trycka på ”Starta livechatt” för att chatta med någon av Ladbrokes medarbetare. Om du hellre skulle vilja ringa så är numret 020 78 99 00. Du kan även skicka e-post till Ladbrokes på adressen kundtjans@ladbrokes.com. Kundtjänsten finns tillgänglig på svenska varje dag mellan 11:00 och 22:00. Övriga tider så är det engelska som gäller.

Insättnings – och uttagsalternativ

Ladbrokes har gjort sitt yttersta för att underlätta transaktionerna för sina spelare. För att göra en insättning eller ett uttag så klickar du dig in på kassamenyn och väljer belopp samt önskad metod.
De vanligaste metoderna för transaktioner är kort och e-plånböckerna. I styckena nedan presenterar vi vilka insättnings- och uttagsmöjligheter som finns hos Ladbrokes, samt vad som kan vara bra att ha i åtanke.

Insättningar

Något som är positivt hos Ladbrokes, och som även får företaget att stå ut bland alla andra bookmakers, är de låga minimibeloppen för insättningar. Med kort kan du sätta in så lite som 50 kr, ett belopp som även ger dig en första välkomstbonus när du använder vår Ladbrokes bonuskod. Övriga betalningsmetoder som går att välja mellan är Skrill, PayPal, Neteller, banköverföring och Trustly. Alla har en minsta insättning på 100 kr, förutom Trustly som har ett minimibelopp på 70 kr, och Paysafecard som erbjuder insättningar på ned till 50 kr. Alla insättningar kommer in på ditt konto omedelbart, förutom banköverföringar som kan ta 1-5 dagar.

Uttag

Precis som hos i princip alla andra spelbolag så ombeds du hos Ladbrokes att göra uttag med samma metod som du använde för insättning. I samband med ditt första uttag så kan det även hända att du behöver skicka in dokument för verifiering såsom ID och adressbevis. Detta är en engångsprocess som görs på grund av säkerhetsskäl.
Precis som med insättningar så är minimibeloppen för uttag väldigt låga hos Ladbrokes, vilket givetvis är positivt. Exempelvis kan du ta ut så lite som 50 kr med kort. Väntetiderna mellan de olika metoderna varierar. Generellt sett så går det snabbast med e-plånböcker medan uttag till kort och bankkonto kan ta upp till fem dagar.

Sammanfattning

Ladbrokes är världens största spelbolag vilket reflekteras i allt från bonusar och spelutbud till kundtjänst och användarvänlighet. Genom att erbjuda en lättnavigerad sajt med ett otroligt utbud av alla möjliga typer av sporter och event från hela världen så finns det alltid något intressant att betta på. Dessutom så ser Ladbrokes ständigt till att erbjuda några av marknadens bästa odds.
Du kan dessutom enkelt och smidigt lägga livespel mitt under pågående matcher, samt följa utvalda event genom Ladbrokes streamingtjänst.
Om du ofta är på språng så kan Ladbrokes mobil rekommenderas. Mobilversionen ger dig möjligheten att alltid ha dina favoritspel nära till hands, vart du än befinner dig.
Registrera dig idag med vår Ladbrokes kampanjkod och hämta hem ett bonusspel på 100 % upp till hela 1 000 kr!

FAQ

Vart ange jag min Ladbrokes bonuskod?

Du anger din Ladbrokes bonuskod MAXSPORT i rutan ”kampanjkod” när du registrerar dig. Genom att göra detta ser du till att kvalificera dig för välkomstbonusen, samt kommande kampanjer hos Ladbrokes.

Är det säkert att spela hos Ladbrokes?

Med över 100 år på nacken, miljontals spelare världen över, samt spellicens från Gibraltar, så kan vi med säkerhet säga att du alltid kommer att vara i goda händer när du spelar hos Ladbrokes.

Vad är minsta insättningen för att motta en bonus?

När du använder vår Ladbrokes bonuskod så är minibeloppet för att motta en bonus rekordlåga 50 kr! Kom dock ihåg att insättningar med PayPal och Neteller/Skrill inte kvalificerar för välkomstbonusen.

Hämta din bonus nu!

Du kan besöka Rizk Sports om du vill se någon annan bookmaker.