Betfair Kampanjkod

Med vår Betfair värvningskod får du dessutom tillgång till en hel hög med andra erbjudanden, något som du kan läsa mer om i texten nedan.Du som registrerar dig nu med vår Betfair kampanjkod får hela 100 kr i bonus. 

Avslöja Betfair kampanjkod

Betfair Bonusvillkor: Erbjudandet gäller enbart för nya kunder registrerade i Sverige. Öppna ett nytt konto med kampanjkoden SWS100. Placera ett singelspel på Odds (min. insats 100 kr) till odds 1.5 eller högre inom 30 dagar från öppnandet av ditt konto. Ett gratisspel värt 100 kronor som är giltigt i 30 dagar och kan användas för att placera ett spel på Odds-marknader till odds 1.5 eller högre. Endast konton där insättningar är gjorda med kort, Trustly eller PayPal kan ta del av erbjudandet.

betfair bonus

Betfair Kampanjkod aktivering

Hitta alla Betafair kampanjkod detaljer i tabellen nedan.

Betfair Välkomstbonus Detaljer Betfair Regler & villkor
Insättningsbonus: 100kr 18+; Regler & villkor gäller; Endast nya kunder
Minsta insättning: 100 kr 18+; Regler & villkor gäller; Endast nya kunder
Maximal bonus: 100kr 18+; Regler & villkor gäller; Endast nya kunder
Betfair Kampanjkod: Avslöja Betfair kampanjkod! 18+; Regler & villkor gäller; Endast nya kunder

Betfair Bonusvillkor: Erbjudandet gäller enbart för nya kunder registrerade i Sverige. Öppna ett nytt konto med kampanjkoden SWS100. Placera ett singelspel på Odds (min. insats 100 kr) till odds 1.5 eller högre inom 30 dagar från öppnandet av ditt konto. Ett gratisspel värt 100 kronor som är giltigt i 30 dagar och kan användas för att placera ett spel på Odds-marknader till odds 1.5 eller högre. Endast konton där insättningar är gjorda med kort, Trustly eller PayPal kan ta del av erbjudandet.

Vårt erbjudande: Betfair Kampanjkod 2021

Häng med till världens första och största oddsbörs och bli belönad på köpet! Just nu så kan alla nya spelare hos Betfair ta del av ett fantastiskt bonuserbjudande i samband med registrering. Erbjudandet gör att du får en hel hög med extrapengar att spela med. Du kan självklart själv välja om du vill använda dina bonuspengar till att öka dina insatser på spelen, eller lägga fler spel. Nedan har vi förklarat hur välkomstbonusen, som du får genom att använda vår Betfair kampanjkod, fungerar.

Betfair Välkomstbonus – 100kr i bonus
När du skapar ett nytt konto och använder vår unika Betfair värvningskod så får du en första insättningsbonus på hela 100 kr. Detta betyder att om du exempelvis sätter in 500 kr så får du 500 kr extra att spela med helt gratis. Eftersom maxbeloppet för bonusen är 100 kr, så maximerar du bonusen genom att sätta in 100 kr.

Reglerna för bonusen är följande:

 • Sätt in minst 100 kr.
 • Bonusen är giltig i 30 dagar
 • Insättningsbeloppet som används räknas först
 • Spelen som du lägger måste ha ett minimiodds på 1.5 eller högre, kan ej användas på Spelbörsen
 • Ett gratisspel värt 100 kronor som är giltigt i 30 dagar
 • För att få bonusen måste din insättning göras med PayPal eller med kort

Låt oss ta ett exempel för att illustrera hur bonusen kan se ut:
Du sätter in 500 kr med ditt bankkort och får en bonus på 500 kr. Du har alltså nu sammanlagt 1 000 kr att spela med. För att kunna göra ett uttag så måste du omsätta bonusen 4 gånger, vilket betyder att du sammanlagt måste spela för 4 000 kr (1 000 * 4). Även fast detta kan låta mycket så är detta ett relativt låg omsättningskrav som går fort att spela för. Kom även ihåg att dina spel måste ha ett minsta odds på 1.6. Efter att du omsatt din bonus så är det upp till dig om du vill fortsätta spela eller ta ut beloppet.
Allt du behöver göra för att motta bonusen är att skapa ett nytt konto hos Betfair och ange vår Betfair kampanjkod!

Hämta din Betfair välkomstbonus nu

Registrering hos Betfair

Att skapa ett nytt konto hos Betfair är smidigt och tar max några minuter! Det första steget är givetvis att surfa in på Betfairs hemsida. Klicka därefter på knappen som heter längst upp i det högra hörnet där det står ”Gå med nu”. Du kommer först att bli ombedd att uppge ditt personnummer. Detta sparas inte av Betfair utan är endast till för att dina uppgifter automatiskt. Om du hellre vill fylla i dina uppgifter manuellt så klickar du bara på texten ”ange manuellt” nedan.

Betfair Kampanjkod Registrera

I det andra steget får du fylla i dina personliga uppgifter såsom namn, adress och din e-post. Du kommer dessutom att bli tillfrågad om du har någon Betfair kampanjkod. Se till att i denna ruta ange vår Betfair värvningskod för att maximera din betfair välkomstbonus!

Slutligen så trycker du på ”Godkänn och öppna konto”. Voila, ditt Betfairkonto är ny redo att börja användas! För att motta din första insättningsbonus så klickar du dig in till kassamenyn och sätter in minst 200 kr med antingen PayPal eller ett betalkort. Ditt konto kommer därefter att bli krediterat med 100 % av ditt insatta belopp i bonuspengar!

Spelutbud hos Betfair

Oavsett vilken typ av sport du föredrar att spela på så kommer du att hitta ett brett utbud hos Betfair. Man har nämligen sett till att ta in spel från världens alla hörn och har alltifrån mindre inhemska ligor och turneringar till världsevent såsom olika världsmästerskap, ATP-touren i tennis. För att se alla typer av sporter som finns tillgängliga hos Betfair så trycker du helt enkelt på ”Alla Sporter” längst upp till vänster under Odds-kategorin.

En av de absolut populäraste spelkategorierna är, kanske inte helt oväntat, fotboll. Här hittar du det mesta utav det bästa från världens största sport. Välj och vraka bland allt från de större europeiska ligorna såsom spanska La Liga, italienska Serie A, tyska Bundesliga till serier från mindre populära länder som Australien, Japan, Finland, Skottland och Turkiet. Om du vill spela på några av de populäraste matcherna så klickar du in dig på ”Utvalda Evenemang”. Du kan även ta del utav dagens hetaste matcher under ”Dagens Evenemang”. Givetvis hittar du även spel på landskamper och större internationella turneringar. Du kan till och med tippa vinnare av VM- och EM-turneringar långt innan turneringen ens har dragit igång.

Sammanlagt så har Betfair hela 24 olika sportkategorier att välja mellan. Några av de mest populära, förutom fotboll, är tennis, basket ishockey, rugby, greyhound, MMA och boxning. Bland de mer stillsamma sporterna hittar vi exempelvis snooker och dart, och bland de mer udda så kan du till exempel hitta Gaeliska sporter.

Om du vill ha variation till ditt spelande så kan vi tipsa om att kolla in kategorin för specialspel. Här hittar du en rad event från hela världen såsom wrestling, Oscarsgalan och Big Brother. Det finns till och med en meny för spel på politik där du kan satsa på vem som kommer att vinna nästa presidentval.
Med andra ord, Betfair tillhandahåller allt som du någonsin kommer att behöva för spel på sport eller event runt hela världen.

Hämta din Betfair välkomstbonus nu

Betfair Livebetting

Tack vare teknikens utveckling så går det idag att lägga spel mitt under pågående match/event. Detta kan du göra enkelt och smidigt under menyn ”Livebetting”. När du går in på Betfairs livespel så kommer du att få upp event som pågår just nu inom de olika sportkategorierna. Här kan du välja mellan en rad olika spel såsom halvtidsresultat, slutresultat, att bägge lagen gör mål samt över/underspel. Om du har is i magen och tror att det kommer bli en målrik match så är ett tips att lägga ett överspel på antal mål en bit in i första halvlek. Om inget av lagen har gjort mål så tenderar nämligen oddsen att gå upp ganska snabbt.

Betfair Livebetting ger dig dessutom möjlighet att kunna följa matchen i realtid och använda ditt spelsinne för att lägga de bästa betten. Om du exempelvis ser att hemmalaget ligger under med 1-0 i halvtid, men har ett enormt spelövertag, så kanske det kan vara värt att lägga på antingen oavgjort eller vinst till hemmalaget.

Dessutom erbjuder Betfair ofta några av marknadens bästa odds, vilket har gjort dem omåttligt populära bland spelarna. Givetvis kan du även använda din första insättningsbonus, som du får med vår Betfair kampanjkod, till att lägga livebets.

Betfair Livebetting

Hämta din Betfair välkomstbonus nu

Betfair Mobil

Befinner du dig ofta på resande fot? Ingen fara, med Betfair mobil så har du alltid dina favoritspel nära till hands, oavsett vart du befinner dig. Betfair mobil är en komprimerad version av Betfairs hemsida och är kompatibel med alla typer av mobiltelefoner och surfplattar. Detta betyder att du kan lägga ditt spel vart du än befinner dig, oavsett vilken telefon/tablet du än använder.

Allt du behöver göra är att surfa in på Betfairs hemsida via din webbläsare i mobilen/surfplattan och köra igång! Du kan också välja att ladda ned Betfairs app, för att ännu snabbare ha dina favoritspel nära till hands.

Betfair mobil erbjuder givetvis även möjlighet för livespel och självklart kan du använda din bonus, som du får med vår unika Betfair värvningskod, även i mobilen.

betfair Insättnings- och uttagsalternativ

Att tillhandahålla enkla och smidiga transaktionsmetoder är viktigt för ett spelbolag på nätet. Ingenting är så irriterande som när kassafunktionerna inte fungerar eller är krångliga.

Betfair har gjort sitt yttersta för att tillgodose alla typer av spelare. På hemsidan kan du finna en mängd olika alternativ för insättningar och uttag. Nedan har vi listat de vanligaste, samt vad som kan vara värt att ha i åtanke när du gör transaktioner hos Betfair.

Insättningar

För att göra en insättnings hos Betfair så klickar du dig in under kassafunktionen och väljer önskat belopp och betalningsmetod. Några av de vanligaste metoderna för insättningar är;

 • Visa
 • Mastercard
 • PayPal
 • Neteller
 • Skrill

Givetvis kan du även göra insättning via banköverföring. Ha dock i åtanke att detta tar längre tid och extra avgifter kan tillkomma. Kom ihåg att om du har angett vår Betfair kampanjkod och gör en insättning på minst 200 kr så kommer du att få 100kr i bonus!

Uttag

När du gör ett uttag hos Betfair som ombeds du att använda samma metoder som du gjorde din insättning med. Oftast krävs det även att du skickar in dokument såsom ID och adressbevis vid den första insättningen. Denna process behövs bara göras en gång och är på grund av säkerhetsskäl.
Uttagstiderna varierar beroende på vilken metod som du använder dig utav. Generellt så går uttag till e-plånböcker såsom PayPal och Neteller snabbast, medan banköverföringar och uttag till kort kan ta upp till fem arbetsdagar.

Vart anger jag min Betfair kampanjkod?

Din Betfair kampanjkod anges när du skapar ett nytt konto. Du skriver in den i fältet ”kampanjkod” i samband med registreringsprocessen.

Hur spelar jag hos Betfair i mobilen?

Det enda du behöver göra för att spela hos Betfair i mobilen är att surfa in på hemsidan via din webbläsare! Eftersom sajten är framtagen med den senaste tekniken så är sidan kompatibel med alla typer av telefoner och surfplattor.

Vad är egentligen en oddsbörs?

En oddsbörs är kott och gott en marknad där spelare kan mötas för att köpa och sälja odds. Betfair fungerar i detta fall som en mellanhand mellan köpare och säljare och tar därför ut en mindre avgift på spelen.

Hämta din Betfair bonus nu

Om Betfair inte passar dig, se vad Expekt har att erbjuda.