Ladbrokes Kampanjkod

Tyvärr har Ladbrokes upphört med sin verksamhet i Sverige. Ladbrokes är för närvarande inte en av våra godkända partners. Vi rekommenderar att du registrerar dig hos Unibet istället.

Det är dags att presentera en riktig gigant på spelbolagsmarknaden. Ladbrokes drog igång redan år 1886 och har alltså mer än 100 år på nacken. Tidigare hade företaget enbart spelbutiker, men i takt med att utvecklingen har gått framåt har man även gjort sig riktigt stora på nätet. Man har dock fortfarande kvar över 2 500 spelbutiker runt om i Europa, främst i Irland och Belgien. Förutom oddsspel så tillhandahåller Ladbrokes även poker och casino.

När du surfar in på Ladbrokes hemsida så kommer du att mötas av en röd-vit sajt som erbjuder det mesta inom sport och spel. Tack vare de lättnavigerade menyerna så kan du enkelt bläddra runt bland tusentals olika odds på sporter från hela världen. De populäraste sporterna att spela på hos Ladbrokes är fotboll, tennis, ishockey, basket och galopp. Dessa utgör dock långt ifrån hela utbudet. På hemsidan finner du nämligen allt ifrån snooker, rugby och MMA, till volleyboll, speedway och politik.

Genom Ladbrokes sektion för liveodds så kan du lägga dina spel mitt under pågående match. Detta är för dig som har is i magen och kan lägga ditt bet när oddsen är som bäst! Under livespel kan du dessutom följa med i matcherna minut för minut. Här kan du exempelvis se vem som har haft flest anfall, skott på mål, hörnor och varningar. Några populära spel att lägga är slutresultat, över/underspel samt nästa lag att göra mål.

Ladbrokes erbjuder även en streamingtjänst som gör att du kan se matcher och event i direktsändning, antingen via din dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Registrering hos Ladbrokes

Just nu kan du inte registrera dig på Ladbrokes, eftersom de inte längre fungerar i Sverige. Så, alla ansträngningar att göra det skulle vara meningslösa. Om du vill satsa kan du välja någon annan operatör. Om du verkligen vill satsa med Ladbrokes, kan du gå till Norge och göra det.

Spelutbud hos Ladbrokes

Att världens största bookmaker erbjuder ett enormt spelutbud säger sig självt. Trots detta så har man lyckats hålla sajten väldigt användarvänlig och lättnavigerad, vilket gör att du enkelt kan bläddra dig igenom de olika spelmenyerna. När du surfar in på Ladbrokes hemsida så kommer du att se de populäraste sporterna i toppmenyn. Dessa inkluderar fotboll, tennis, ishockey, basket och galopp.

I den populäraste kategorin, fotboll, så hittar du ligor, cuper och matcher från alla världens hörn. Bland de populäraste hittar vi världsserier såsom italienska Serie A, tyska Bundesliga, spanska La Liga, samt de stora cuperna som Champions League och Europa League. Om du vill kika in de mindre kända ligorna så trycker du på knappen ”Fler” längst till höger. Du får då upp en mängd olika serier och turneringar från exempelvis Skottland, Australien, Belgien, Israel och Mexiko. Om du hellre vill spela på landslag så hittar du kategorier för kval till VM/EM samt landskamper.

Förutom sporterna ovan nämnda så finner du en rad andra intressanta spelkategorier såsom motorsport, rugby, snooker, speedway och volleyboll. Om du föredrar kampsport så har Ladbrokes även spel inom MMA. Ifall du har tröttnat på att spela på sport (om det är möjligt) så kan du variera ditt spelande med att lägga bets på exempelvis presidentval, vem som kommer att få priser på Oscarsgalan eller vem som blir nästa Big Brother-vinnare.

Kort och gott; Ladbrokes tillhandahåller allt som du någonsin kommer att behöva, oavsett vilka typer av spelpreferenser du har.

Ladbrokes livestreaming

Under samma kategori som livespel kan du även hitta funktionen för Ladbrokes livestreaming. Genom livestreamingen kan du följa utvalda matcher/evenemang i direktsändning. Perfekt för dig som inte TV-kanalen eller Play-tjänsten där matchen/eventet visat och inte heller har möjlighet att vara på plats.

Du kommer in på Ladbrokes streaming genom att klicka in dig under önskad kategori under menyn ”Liveodds & streaming” på Ladbrokes hemsida. Tryck sedan på den lilla skärmen uppe i vänster hörn för att se alla kommande event som visas.

Genom Ladbrokes mobil kan du dessutom se utvalda matcher direkt i din mobiltelefon eller surfplatta, vilket gör att du alltid har den allra bästa underhållningen nära till hands, även när du inte befinner dig vid din dator.

Ladbrokes mobil

Att Ladbrokes har en välfungerande och smidig mobilversion av sin hemsida är väl känt. Ladbrokes mobil är framtaget med den allra senaste tekniken vilket gör den kompatibel med alla typer av smarttelefoner och surfplattor. Att komma igång och spela i mobilen är lätt som en plätt; öppna din webbläsare, surfa in på Ladbrokes hemsida och kör igång! Alternativt kan du ladda ner Ladbrokes app som finns tillgänglig både på App Store och Android Market.

Genom Ladbrokes mobil kan du ta del av i princip allting som finns tillgängligt på den ”vanliga” hemsidan. Exempelvis kan du lägga kuponger, följa matcher i realtid, använda Ladbrokes streamingtjänst och spela på livespel.

Ladbrokes kundtjänst

Ett gigantiskt spelbolag kräver givetvis även en högklassig kundtjänst.

Om du skulle ha frågor eller funderingar hos Ladbrokes så är vårt första tips att titta igenom FAQ-sektionen som finns tillgänglig på sajten. Du hittar den genom att klicka på frågetecknet längst uppe i höger hörn. Här får du sedan välja vilken kategori som du fråga hamnar under. FAQ-databasen hos Ladbrokes är fylld med svar på frågor om allt från ansvarsfullt spelande och betalningsmetoder till användarnamn och verifiering av spelkonto.

Skulle du inte hitta svar på fråga i databasen, eller om du vill prata med någon kundtjänstmedarbetare, så kan du givetvis kontakta supporten. Du hittar den under telefonknappen, precis bredvid FAQ-sektionen.

Kundtjänsten hos Ladbrokes står redo till ditt förfogande 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, 365 dagar om året. Det enklaste alternativet är att trycka på ”Starta livechatt” för att chatta med någon av Ladbrokes medarbetare. Om du hellre skulle vilja ringa så är numret 020 78 99 00. Du kan även skicka e-post till Ladbrokes på adressen kundtjans@ladbrokes.com. Kundtjänsten finns tillgänglig på svenska varje dag mellan 11:00 och 22:00. Övriga tider så är det engelska som gäller.

Insättnings – och uttagsalternativ

Ladbrokes har gjort sitt yttersta för att underlätta transaktionerna för sina spelare. För att göra en insättning eller ett uttag så klickar du dig in på kassamenyn och väljer belopp samt önskad metod.

De vanligaste metoderna för transaktioner är kort och e-plånböckerna. I styckena nedan presenterar vi vilka insättnings- och uttagsmöjligheter som finns hos Ladbrokes, samt vad som kan vara bra att ha i åtanke.

Insättningar

Något som är positivt hos Ladbrokes, och som även får företaget att stå ut bland alla andra bookmakers, är de låga minimibeloppen för insättningar. Övriga betalningsmetoder som går att välja mellan är Skrill, PayPal, Neteller, banköverföring och Trustly. Alla har en minsta insättning på 100 kr, förutom Trustly som har ett minimibelopp på 70 kr, och Paysafecard som erbjuder insättningar på ned till 50 kr. Alla insättningar kommer in på ditt konto omedelbart, förutom banköverföringar som kan ta 1-5 dagar.

Uttag

Precis som hos i princip alla andra spelbolag så ombeds du hos Ladbrokes att göra uttag med samma metod som du använde för insättning. I samband med ditt första uttag så kan det även hända att du behöver skicka in dokument för verifiering såsom ID och adressbevis. Detta är en engångsprocess som görs på grund av säkerhetsskäl.

Precis som med insättningar så är minimibeloppen för uttag väldigt låga hos Ladbrokes, vilket givetvis är positivt. Exempelvis kan du ta ut så lite som 50 kr med kort. Väntetiderna mellan de olika metoderna varierar. Generellt sett så går det snabbast med e-plånböcker medan uttag till kort och bankkonto kan ta upp till fem dagar.

Sammanfattning

Ladbrokes är världens största spelbolag vilket reflekteras i allt från bonusar och spelutbud till kundtjänst och användarvänlighet. Genom att erbjuda en lättnavigerad sajt med ett otroligt utbud av alla möjliga typer av sporter och event från hela världen så finns det alltid något intressant att betta på. Dessutom så ser Ladbrokes ständigt till att erbjuda några av marknadens bästa odds. Du kan dessutom enkelt och smidigt lägga livespel mitt under pågående matcher, samt följa utvalda event genom Ladbrokes streamingtjänst.

Om du ofta är på språng så kan Ladbrokes mobil rekommenderas. Mobilversionen ger dig möjligheten att alltid ha dina favoritspel nära till hands, vart du än befinner dig.

FAQ

Är det säkert att spela hos Ladbrokes?

Med över 100 år på nacken, miljontals spelare världen över, samt spellicens från Gibraltar, så kan vi med säkerhet säga att du alltid kommer att vara i goda händer när du spelar hos Ladbrokes.

Du kan besöka Rizk Sports om du vill se någon annan bookmaker.